TRANSPORT AEROPORT

 Pentru calatorii in afara judetului Buzau, fie ca doriti sa ajunge in timp util si in siguranta la Aeroportul International “Henri Coanda” Otopeni, fie doriti sa ajungeti in orice zona de pe teritoriul Romaniei, Fiber Taxi Buzau va pune la dispozitie masini cu sofer.

Masinile confortabile puse la dispozitie de Fiber Taxi Buzau, soferii profesionisti si prietenosi, discreti si buni cunoscatori ai rutelor de calatorie, in permanenta gata sa va ofere sprijinul lor, vor face din deplasarea dvs. o calatorie confortabila si sigura, astfel incat veti ajunge la destinatie relaxati.

In cazul in care doriti un transfer catre aeroport, la ora stabilita soferul va va ridica de la adresa specificata si veti fi transferat la aeroportul dorit in timp util pentru a putea prinde avionul. In aeroport soferul nostru va va conduce pana la intrarea cea mai apropiata a terminalului de imbarcare pentru cursa aeriana.

In cazul in care doriti ca o masina Fiber Taxi Buzau sa va astepte in aeroport soferul nostru va va intampina la iesirea din zona de securitate avand o pancarda cu numele dvs, va va conduce la masina impreuna cu bagajele dvs., apoi spre adresa dorita.

Noi vom avea grija ca dumneavoastra sa aveti o calatorie cat mai placuta, într-o masina spatioasa, eleganta, avand la dispozitie un sofer profesionist mereu atent la drum si la dorintele clientului.

Pentru aceste curse Fiber Taxi Buzau va ofera posibilitatea de a va alege unul din soferii profesionisti ai firmei noastre. O scurta prezentare si caracterizare si prezentare a acestora precum si parerea clientilor nostri despre ai le gasiti aici (click). Pentru a rezerva o masina ne puteti contacta la numarul de telefon 0238 444 977 sau puteti completa si trimite un formular de rezervare de pe acest site, disponibil aici.