Around the clock

Around the Customer

In cateva cuvinte despre FIBER TAXI din Municipiul Buzau

Dispeceratul FIBER TAXI din Buzau a fost infiintat in anul 2016, iar in prezent este in curs de creare a propriei baze de operatori taxi (care vor fi foarte atent selectionati) cat si clienti care isi doresc un serviciu modern si de calitate.

Desi este o campanie foarte tanara, datorita personalului experimentat cooptat (cu o experienta de 20 de ani in domeniu) FIBER TAXI isi propune ridicarea calitatii serviciilor de taximetrie la standardele Milenului III si crearea unei noi perspective a operatorilor taxi si a clientilor asupra modului cum aceste servcii de taximetrie ar trebui desfasurate. In FIBER TAXI cele mai noi tehnologii sunt la ele acasa , contribuind astfel la eficientizarea serviciilor de dispecerat.

Unul din concepetele fundamentale ale FIBER TAXI – “Around the Clock, Around the Customer” va asigura de faptul ca serviciile noastre va vor acoperi 24/7 nevoile Dvs. de transport, acoperind in totalitate Municipiul Buzau si zonele limitrofe acestuia. Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala noastra nu suna niciodata ocupat.

Un alt concept fundamental al FIBER TAXI – “Client Intimacy”, necesita anticiparea cerintelor clientilor nostri, fapt pentru care compania noastra este in proces de crestere a portofoliului de servicii oferite.

Soferii nostri, atent selectionati lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si de comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat in conformitate cu un cod de conduita foarte strict.

Conceptul de “Continous Customer Feedback” implemetat de FIBER TAXI, va asigura ca feedback-urile de orice natura (reclamatii, multumiri, sugestii, recomadari) sunt valoroase pt. activitatea noastra si ca ele reprezinta unul din motoarele principale ce asigura imbunatatirea serviciilor si implicit dezvoltarea companiei.

Deviza noastra: MAI IUTE CA LUMINA